Karácsonyi tippek | Minden, ami karácsony

***** Hírek férfiaknak - KLIKK!.***** HOROSZKÓP - ITT ****

**** Legújabb sport-hírek **** VADÁSSZ A KÓDOKRA - NYERJ értékes ajándékokat. **** Csodálatos ékszerek ITT.

Napi Bizso - csak pozitivan! CSATLAKOZZ! 

NYERj akár 10 milliót ÚJ

budapesti-karacsonyi-vasar-2011-budapest-1-mA Vörösmarty téri Karácsonyi Vásár 2013. november 27. és december 31. között várja látogatóit. A kézműves kiállítás és vásár, valamint a gasztronómiai kínálat mellett idén is számos programmal készülnek a szervezők.

Idén is sok újdonsággal várja a Főváros Karácsonyi Vására a látogatókat. Számtalan külföldi turista kifejezetten a vásár miatt érkezik Budapestre.

A hagyományos gasztronómiai finomságok mellett ebben az évben nagyobb hangsúly kerül a kulturális sokszínűségre. Idén is lesz díszvendég város, amely bemutatkozik hagyományaival, kínálatával.

A vásár kísérőprogramjaként hagyományőrző együttesek, táncosok, zenészek szórakoztatják majd a látogatókat. 2013-ban folytatódik a tavaly újdonságként debütáló épületvetítés. A tér berendezése idén megújul, a kézműves vásár, a vendéglátó pavilonok és a házikók egy nem mindennapi varázskertet ölelnek majd körül, ahol mesés hangulat várja a vendégeket.

A kézműves kiállítás és vásár, valamint a gasztronómiai kalandozások mellett idén igazi újításokkal készül a szervező Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft. a 15. Budapesti Karácsonyi Vásárra.

Az első Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren 1999-ben került megrendezésre a Budapesti Turisztikai Hivatal szervezésében. Az Európai városok karácsonyi vásárainak mintájára megálmodott rendezvény egyszerű kirakodó vásárként indult útjára, s az eltelt tizenhárom esztendő alatt Európa egyik legnépszerűbb ünnepi rendezvényévé, a budapesti adventi időszak kihagyhatatlan eseménysorozatává nőtte ki magát. Bátran állíthatjuk, hogy ez a különleges hangulatú, egyedálló karácsonyi forgatag az évek alatt az itt élők és a világ minden tájáról érkezett látogatók szívébe zárta magát, s Budapest büszkeségévé vált.

Programok ITT

Info, nyitvatartás ITT.

NYERj akár 10 milliót ÚJ ***** VADÁSSZ A KÓDOKRA - NYERJ értékes ajándékokat. **** Ha párt keresel, ide érdemes benézni (ÚJ)

Sok hasznos portéka - remek áron - KLIKK és VÁLOGASS **** Keress PÉNZT otthonról NAGYON AJÁNLOTT
**** 

Milliárdos nyeremények, ötöslottó, hatoslottó, skandináv lottó, JOKER, MegaMillions, PowerBall
Szállj harcba a milliárdokért, játsszunk és nyerjünk együtt! Csatlakozz most!

Comments are closed.